Allmän info

Presentkort!

Gör någon glad med ett presentkort! Vårt presentkort kan köpas på plats i Björnstorp eller skickas hem till dig, betalning sker med medföljande faktura i det senare fallet. Presentkortet är inte personligt och gäller för överskådlig tid. Värdet blir hyran av det antal dressiner du väljer.

Vanliga frågor & svar

Rastplatsen ligger på ca halva sträckan, vid en övergång av en asfaltsväg. Det går alltså att köra bil dit. Vägen är den som går mellan Veberöd och Genarp. Om man kommer från Malmö/Lund så kör man på väg 11 förbi skylten Björnstorp/Dressincykling och fortsätter ca 3 km mot Sjöbo. Där tar man höger mot Genarp just innan Veberöd, och efter 500 meter är man framme. Du kan också se var rastplatsen ligger på vår karta.
5-10 minuter innan är det bra om ni är där. Innan ni får cykla iväg så vill vi först ha en liten genomgång av och allmän information.
Vädret rår man ju inte över. Så om ni absolut vill ställa in i sista minuten, pga dåligt väder, så är vi överseende med det. Men ring alltid och avboka i så fall.
5-10 minuter innan är det bra om ni är där. Innan ni får cykla iväg så vill vi först ha en liten genomgång av säkerhetsregler och allmän information.
Var ligger rastplatsen och kan man köra bil dit? Rastplatsen ligger på ca halva sträckan, vid en övergång av en asfaltsväg. Det går alltså att köra bil dit. Vägen är den som går mellan Veberöd och Genarp. Om man kommer från Malmö/Lund så kör man på väg 11 förbi skylten Björnstorp/Dressincykling och fortsätter ca 3 km mot Sjöbo. Där tar man höger mot Genarp just innan Veberöd, och efter 500 meter är man framme. Du kan också se var rastplatsen ligger på vår karta.
Ja, det finns en utedassaktig vid rastplatsen och en bajamaja vid startpunkten i Björnstorp.
Nej, man cyklar fram och tillbaka samma sträcka mellan Björnstorp och Veberöd.

När?

Säsong: April–0ktober
Öppet: Dagligen
Pass 1: 09.00–12.45
Pass 2: 13.00–16.45
Pass 3: 17.00–21.00

Pris?

300 kronor per dressin och pass.

2500 kronor för hela tåget, 10 dressiner.

På en dressin kan maximalt 2 vuxna och ett barn sitta.

Bokning?

Ring för bokning och info.

0705-747622