När?
Säsong:
Öppet:
Pass 1:
Pass 2:
Pass 3:
April - 0ktober
Dagligen
09.00 - 12.45
13.00 - 16.45
17.00 - 20.45

Pris?
300 kronor per dressin och pass.
2500 kronor för hela tåget, 10 dressiner.
På en dressin kan maximalt 2 vuxna och ett barn sitta. Handbagage kan medtagas. Frivillig tilläggsförsäkring för självriskeliminering: 35 kr/dressin. Priserna är inklusive moms.

Bokning?
Ring för bokning och info.
0705-747622

Mat och dryck?
Mat och dryck kan vi också tillhandahålla om det förbokas (separat från dressinbokningen). Ni kan få det uppdukat vid långbord på vår rastplats. Vi säljer även glass och dricka i vår kiosk. Gå in på vår mat-sida för mer info.
Men givetvis går det också bra att ta med egen fika att avnjuta vid vår rastplats eller på en filt i det gröna. Vid rastplatsen finns även grillmöjligheter, eget kol måste dock medtagas. I närheten av rastplatsen finns också cafè Systrarna på Solhjulet, öppet torsdag-måndag 11-17 under sommaren (tis-ons stängt).

 
 
Presentkort!
Gör någon glad med ett presentkort!
Vårt presentkort kan köpas på plats i Björnstorp eller skickas hem till dig, betalning sker med medföljande faktura i det senare fallet.
Presentkortet är inte personligt och gäller för överskådlig tid. Värdet blir hyran av det antal dressiner du väljer. Klicka på bilden för att se presentkortet i full skala.
 
Vanliga frågor
Hur lång tid tar det?
Att cykla hela sträckan fram och tillbaka utan stopp, tar ungefär 1½-2 timmar. Så det finns gott om tid till rast och vila under ett pass.

Är det jobbigt?
Nej, det är lika lätt som att cykla en vanlig cykel.

Vad gör man om det regnar?
Vädret rår man ju inte över. Så om ni absolut vill ställa in i sista minuten, pga dåligt väder, så är vi överseende med det. Men ring alltid och avboka i så fall.

Hur lång tid innan bokad tid bör man vara på plats i Björnstorp?
5-10 minuter innan är det bra om ni är där. Innan ni får cykla iväg så vill vi först ha en liten genomgång av säkerhetsregler och allmän information.

Var ligger rastplatsen och kan man köra bil dit?
Rastplatsen ligger på ca halva sträckan, vid en övergång av en asfaltsväg. Det går alltså att köra bil dit. Vägen är den som går mellan Veberöd och Genarp. Om man kommer från Malmö/Lund så kör man på väg 11 förbi skylten Björnstorp/Dressincykling och fortsätter ca 3 km mot Sjöbo. Där tar man höger mot Genarp just innan Veberöd, och efter 500 meter är man framme.
Du kan också se var rastplatsen ligger på vår karta.

Finns det någon toalett?
Ja, det finns en utedassaktig vid rastplatsen och en bajamaja vid startpunkten i Björnstorp.

Går spåret runt?
Nej, man cyklar fram och tillbaka samma sträcka mellan Björnstorp och Veberöd.

Finns det risk att vi möter X2000?
Inte troligt...


Kontakt
Mobil:
0705-747622